A PROFIT system teljes körű támogatást kínál a franchise rendszer vagy annak egyes hiányzó részeinek kidolgozására: üzleti modell, franchise szerződés, működési kézikönyv

Cégprofil

A PROFIT system 1998-ban kezdte tevékenységét és hamar meghatározóvá vált a közép-kelet-európai piacon. Manapság - Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb franchise-ra szakosodott tanácsadó cégeként - irodáink Lengyelországban, Csehországban, Ukrajnában, Oroszországban, Romániában, Szerbiában és Magyarországon kínálnak professzionális szolgáltatásokat független és franchise vállalkozások számára, szerkesztenek és jelentetnek meg online és nyomtatott médiát.

Szakterületünk franchise csomagok elkészítése, ezen belül üzleti modell, franchise szerződés, működési kézikönyv, szándéklevél és a céget bemutató információs brosúrák elkészítése, kidolgozása. Cégünk támogatást nyújt franchise átvevők vagy ügynökök felkutatásában, új franchise rendszerek elindításában is.

Cégünk a szerkesztője és üzemeltetője a Franchising.hu weboldalnak. Célunk, hogy oldalunk egyrészről ösztönözze a hazai piac átadóit és átvevőit, hogy aktív részvétükkel népszerűsítsék a franchise, mint vállalkozás forma lehetőségeit, másrészről pedig, hogy a jelenlegi és jövőbeli vállalkozókat – a franchise-zal való megismertetésen keresztül – biztassuk az átvevővé válásra.
Honlapunk ehhez nyújt információs hátteret mind a franchise alapjairól, mind a piaci szereplőkről, egyszersmind lehetőségekkel, ötletekkel, tanácsokkal támogatva az átvevővé válást.

A cég 1998-as alapítása óta több mint 600 franchise átadó vállalkozással dolgoztunk együtt és több mint 400 márkát vezettünk be a közép-kelet európai piacra.
A PROFIT system ügyfeleinek portfóliója több száz franchise átadót, társvállalati vagy ügynöki rendszert tartalmaz.

A PROFIT system a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Kiadói tevékenységén és franchise szervezetek támogatásán keresztül a PROFIT system támogatja a franchise piac fejlődését.