PROFIT Franchise Services tanácsadói támogatást nyújtanak a működési kézikönyv elkészítésében vagy átfogalmazásában az üzleti környezet elvárásainak megfelelően egész Közép-Kelet Európában.

Működési kézikönyv

A működési kézikönyvnek teljes egészében le kell írnia az üzletvezetés minden aspektusát, hogy a jövőbeli átvevők és alkalmazottjai nap mint nap tudják használni, mint egy részletesen megfogalmazott, mindennap kézbe vett útmutatót. A működési kézikönyv bemutatja és leírja a franchise koncepciót, a termékeket/szolgáltatásokat. Tartalmazza a franchise szerződés, az üzletvezetés, munkaerő-toborzás szabályait, feltételeit, instrukciókkal látja el az alkalmazottakat munkagyakorlatokról, meghatározza azt a metódust, ahogy a franchise-nak működnie kell.

A működési kézikönyv az átadónak is egy fontos eszköz, hiszen az átvevő számára meghatározott támogatások és képzések részleteit is tartalmazza. Ahogy a vállalkozás nő, úgy kell a kézikönyvnek folyamatosan frissülnie. A működési kézikönyv az egyik legalapvetőbb rendelkezés az átvevők számára és egy hasznos ellenőrzési eszköz az átadónak.

A PROFIT Franchise Services a célpiac üzleti gyakorlatainak megfelelően készíti el vagy fogalmazza át a működési kézikönyvet - anélkül, hogy befolyásolná a franchise rendszer és koncepció alapjait.

Ha kérdése van, kérjük keressen fel minket:

Ország Név E-mail Telefon
Magyarország Szabó Tibor tszabo@franchise2profit.hu +36 20 406 5177
Csehország Lenka Nováková lnovakova@profitsystem.cz +420 23 463 3305
Lengyelország Marcin Kaleta mkaleta@profitsystem.pl +48 22 560 8042
Románia Karinna Călin kcalin@profitsystem.ro +40 72 867 2658
Ukrajna Liliya Sidelnyk lsidelnyk@profitsystem.com.ua +380 44 425 9035

A működési kézikönyv lehetővé teszi az átvevők számára,
hogy megfeleljenek a franchise elvárásainak, színvonalának.