A franchise koncepció népszerűsítése, promóciója hazai, nemzetközi vagy ágazati médiában gondoskodik a márka presztízséről, fejlődéséről, valamint a hálózat hitelességéről.

PR támogatás

Egy vállalat sikere vagy sikertelensége nagy mértékben függ a szervezet külső és belső kommunikációs kapcsolataitól.

A PROFIT system public relations tevékenysége támogatást nyújt az adott márka megismertetéséhez és tudatba-ültetéséhez, a bizalom kiépítéséhez és fenntartásához, és a már meglévő partneri kapcsolatok ápolásához. Mindezek pedig pozitív hatással lesznek a lehetséges átvevői, partneri jelentkezések számára.

Online PR szolgáltatások, közösségi média

 • Prezentáció a franchise és saját vállalkozások világának szentelt Franchising.hu portálon
  A franchise információk elsődleges forrása a szakmai franchise portálok, weboldalak. A vállalkozást és az együttműködést bemutató részletes és színes prezentációnak köszönhetően jobb eredményei lesznek az átvevők felkutatásában.
 • Interjú a Rendszergazdával
  A hálózat tulajdonosával készített interjú remek lehetőséget ad arra, hogy személyesebben szólítsa meg érdeklődőit, más oldalról mutassa be vállalkozását, eddigi eredményeit és jövőbeli terveit.
 • Az Átvevő története
  Az átvevő történetén keresztül az érdeklődő megismerheti a már partnerré vált személy csatlakozás előtti motivációit, hogy miért döntött az együttműködés mellett, és milyen előnyei származnak az együttműködésből.
 • PR cikkek
  Szponzorált cikk megjelenítése aktualitások, szezonális akciók népszerűsítéséhez. Oldalunkon a szponzorált cikk a főoldalon jelenik meg és marad aktív egy hónapon keresztül, annak érdekében, hogy teljes célcsoportját elérhesse.
 • Direkt üzenet lehetséges átvevőknek
  Franchise ajánlatokban érdekelt személyeknek elektronikusan megküldött információs csomag a franchise rendszerről.

Nyomtatványok, hírlevelek

 • Rendszeres céges újság
  Nyomtatott vagy hírlevél formátum. Eredményes kommunikációs eszköz partnerek felé, a márka hírnevének alakításához és új partnerek felkutatáshoz is. A PROFIT system szolgáltatásai: támogatás érdekes és releváns tartalom meghatározásához, grafikai megvalósítás (szöveg és fotó), nyomtatás és terjesztés.
 • Franchise brosúra/prospektus
  Franchise információs csomag, amely tartalmaz minden fontos információt az átadóról, bemutatja az üzleti modell alapjait, tárgyalja a franchise szerződés legfontosabb pontjait, előnyöket az átvevő számára, a termékeket, szolgáltatásokat, a belépés kritériumait. Hatékony kommunikációs eszköz (a célcsoport szervezetről alkotott véleményének alakítása, későbbi együttműködési szándék felkeltése).

Piackutatás

A piaci viszonyok és szabályok, illetve a piac potenciáljának tisztán látásához elengedhetetlen az adott ágazat felmérése és ezáltal részletes megismerése. A PROFIT system piacelemzései két fő tartalmi részt tartalmaznak: az adott piac általános jellemzőinek bemutatása mellett a második részben a vállalkozás által meghatározott stratégiai jelentőségű kérdésekre ad választ.

A PR támogatás lehetővé teszi, hogy a franchise koncepció átadója a médián keresztül elmondja - az ő üzlete bizonyított és nyereséges.