A PROFIT system teljeskörű támogatást kínál a franchise rendszer vagy annak egyes hiányzó részeinek kidolgozására: üzleti modell, franchise szerződés, működési kézikönyv

Szolgáltatások

A PROFIT Franchise Services tanácsadó vállalkozásként a franchise szektor üzleti szolgáltatásaira specializálódott Közép-Kelet Európában.

Franchise konzultáció

Szakterületünk franchise csomagok elkészítése, ezen belül üzleti modell, franchise szerződés, működési kézikönyv, szándéklevél és a céget bemutató információs brossúrák elkészítése, kidolgozása. Cégünk támogatást nyújt új franchise rendszerek elindításában is.

Lehetséges átvevők felkutatása

A PROFIT system támogatja Önt lehetséges átvevői felkutatásában. Cégünk a Franchising.hu szerkesztője és üzemeltetője. Különböző PR szolgáltatásokat is nyújtunk, hogy ezzel segítsük a franchise rendszer fejlődését. Kiadója vagyunk franchise magazinunknak Lengyelországban, Ukrajnában és Csehországban, illetve online franchise portáljainknak Magyarország mellett Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Ukrajnában, Oroszországban, Romániában, Horvátországban, Szerbiában és Szlovéniában. A PROFIT system emellett számos közép-kelet európai franchise expó társszervezője is.

Franchising Közép-Kelet-Európábanban

A PROFIT system segít cégének belépni és megjelenni a közép-kelet európai piacon a magyar, lengyel, ukrán, orosz, szerb, cseh és román irodáinkon keresztül vagy azon tanácsadó cégeken keresztül, akikkel irodáink kapcsolatban állnak.

Komplex szolgáltatások az átadónak, ami tartalmazza a franchise koncepció kidolgozását, PR támogatást a beindításához és az átvevők felkutatását.