PROFIT system tanácsadói több mint 200 közép-kelet európai franchise koncepciót dolgoztak ki.

Üzleti modell

Az üzleti modell egy metódus, amivel egy vállalkozás kialakítja értékesítési stratégiáját termékeire vagy szolgáltatásaira egy végső felhasználó számára. Ez a modell leírja azt a folyamatot, aminek segítségével kialakíthatja optimális üzleti koncepcióját vagy átalakíthatja különleges értékesítési pontjait. Az az üzleti modell, ami sikeres volt a hazai piacon nem feltétlenül lesz sikeres más olyan külföldi piacokon, ahova belépni kíván. Ezért lényeges üzleti modelljét kifejezetten a célpiacra szabni – a jövőbeli franchise átvevőinek gazdasági, befektetési potenciáljára, a végső felhasználók vásárló-erejére, üzleti szokásokra és sok más tényezőre.

Franchise csomag kidolgozása vagy átalakítása

A jól meghatározott üzleti modell remek és szükséges kiindulási pont a franchise csomag elkészítéséhez vagy a vállalkozás átszabásához a célpiac jellemzőinek megfelelően. PROFIT system tanácsadók is foglalkoznak olyan szakmai anyagok kidolgozásával, mint:

  • franchise szerződés,
  • működési kézikönyv,
  • szándéklevél,
  • franchise információs csomag potenciális átvevők részére – az üzleti koncepció részletei, tulajdonságai és előnyei, termékek és szolgáltatások, a csatlakozás kritériumai.

Ha kérdése van, kérjük keressen fel minket elérhetőségeink valamelyikén

Különböző előnyök megléte
mindkét fél számára nélkülözhetetlen egy sikeres franchise-hoz